Online Business Coach
Alex-blog.jpg

Blog

Blog

Traffic & Conversion summit 2019 in San Diego - Ga je mee?

Wat is het beste online marketing event van de wereld voor mij? Traffic & Conversion summit! Het is de plek voor ondernemers en marketeers waar je de meeste online marketing inzichten krijgt in korte tijd, gelijkgestemden ontmoet en met andere ondernemers kan brainstormen hoe je de nieuwe technieken en inzichten implementeert in je eigen bedrijf. Afgelopen jaar waren er 7000 deelnemers waarvan 74% van het bezoek uit MKB bedrijven en 50% van het bezoek uit ondernemers.

Ook in 2019 gaan we dit 3-daagse event van 26 t/m 28 februari in San Diego wederom met een enthousiaste Nederlandse groep ondernemers en marketeers bezoeken. Lijkt het je leuk om mee te gaan? Stuur dan een bericht via: www.alexvanginneken.nl/san-diego

Voor meer informatie over het event, zie: http://trafficandconversionsummit.com/


Alex van Ginneken