Online Business Coach
trap2.jpg

Online business coaching

 

Online business coaching

Als directeur van je bedrijf ben je steeds op zoek naar manieren om je organisatie verder te laten groeien. Je ziet dat er een hoop online kansen zijn, maar die laat je op dit moment nog liggen. Waarschijnlijk omdat je niet weet waar je moet beginnen.

Je bent niet alleen. Daarom ben je op zoek naar iemand die je helpt de lijnen uit te zetten. In de afgelopen 15 jaar heb ik een groot aantal bedrijven geholpen een online strategie te bepalen en maximaal online resultaat te boeken. Daarnaast heb ik ook mijn eigen bedrijven en participaties op die manier tot een succes gemaakt. 

Met mijn online business coaching deel ik mijn ervaring met jou en je team. En je krijgt toegang tot een schat aan tools, informatie en een rijk netwerk vol online professionals.

Werkwijze

Online business coaching richt zich op 5 pijlers: marketing, sales, ICT, verdienmodellen en netwerken. In een aantal sessies onderzoeken we waar je bedrijf nu staat. We nemen alles onder de loep om tot een gedegen plan te komen.

We beginnen met een uitgebreide intake, gebaseerd op bestaande modellen. We gebruiken bewezen scale-up-technieken, theorieën zoals de Rockefeller habits en alle moderne tools.

Gecombineerd met mijn kennis op het gebied van online business bepalen we vervolgens een roadmap. Daarnaast kijk ik ook naar de aanwezige (online) data en de huidige online prestaties. Op basis van de roadmap formuleren we samen meetbare en concrete doelen, waarmee jouw bedrijf structureel en op duurzame wijze online kan groeien. We zoeken en vinden de beste propositie voor jouw bedrijf, in welke markt je ook opereert.

De roadmap bepaalt ook in welke volgorde we welke zaken aanpakken. Zo wordt jouw bedrijf bij elke stap beter dan de dag ervoor. Het is mijn doel om je op weg te helpen, maar jij hebt uiteindelijk de touwtjes in handen. De snelheid waarmee ik mezelf overbodig maak is de graadmeter van mijn succes.

In de praktijk

Tijdens onze samenwerking zien we elkaar 1 keer per maand. Ook hebben we maandelijks telefonisch contact. We vieren de successen van je week op Victory Friday. 

Ik geef je ook direct toegang tot mijn online materiaal, zoals handige templates, stappenplannen. Daar kun je direct mee aan de slag. Daarnaast breng ik je in contact met de beste mensen om jouw succes waar te maken.

Elk halfjaar organiseer ik een bijeenkomst en maak je kennis met gelijkgestemden. Door kennis te delen, verkort je de weg naar succes.

Voor wie is online business coaching?

Online business coaching is voor ambitieuze bedrijven die:

  • minimaal 5 jaar bestaan
  • een sterke wens hebben om online verder te groeien
  • vragen hebben op het gebied van sales, marketing, IT en verdienmodellen
  • bereid zijn een coachingstraject van minimaal 6 maanden aan te gaan
  • investeringsruimte hebben om daadwerkelijk zaken te laten realiseren

Referenties

Nieuwe klanten vinden me meestal via mijn huidige klanten. Mond-tot-mond-reclame werkt wat dat betreft nog altijd het beste. Klanten vertellen me regelmatig dat ze mijn integriteit en transparantie heel waardevol vinden.  Toch zie je op mijn website nergens welke bedrijven ik coach.

Dat heeft alles met wederzijds vertrouwen te maken. Als ik je coach, krijg ik tot op hoog niveau inzicht in je bedrijf. Misschien ben je dat niet gewend. Daarnaast deel ik ook heel waardevolle ervaring met je, dus het is belangrijk dat we elkaar vertrouwen. Om het zo zuiver mogelijk te houden, heb ik er daarom voor gekozen geen van mijn klanten op m'n site te noemen. 

Dat betekent trouwens niet dat ik helemaal geen referenties voor je heb. Als je contact met me opneemt, hebben we het even over je bedrijf. Zo krijg ik een idee van jouw specifieke uitdagingen, en kan ik je van de meest relevante referenties voorzien.

Vragen of opmerkingen?

Neem contact met me op.