Online Business Coach
trap1.jpg

Start here

Start here!

Net als mijn klanten ben je een succesvolle ondernemer. Je hebt een goedlopend bedrijf, dat al minimaal 5 jaar bestaat. En je weet dat je goede producten of diensten aanbiedt, je hoort bij de gevestigde orde.

Maar het ontbreekt ergens aan : je doet te weinig met de mogelijkheden van het internet. Je laat kansen liggen, terwijl die kansen je een hoop extra omzet kunnen opleveren. Geloof mij, je bent niet de enige. Dit zegt een van mijn klanten erover:

“Ik bouw al een paar jaar aan m’n bedrijf, en dat gaat uitstekend. Toch wist ik dat het aan iets ontbrak om de volgende stap te zetten: een goede strategie op IT- en onlinegebied. Daarom zocht ik goede begeleiding en coaching op dat gebied. Nu werken we aan een gedegen plan en zien we bijna direct resultaat. Prachtig!”

Mijn klanten

Herken jij jezelf hierin?

  • Als directeur van je bedrijf heb je enorme drive om te groeien.

  • Je bent altijd bezig met innovatie, of het nu om nieuwe markten, producten of diensten gaat.

  • Het ontbreekt je aan kennis en ervaring voor online groei.

  • Je wilt gecoacht worden op strategisch en tactisch niveau.

  • Je zoekt iemand die zelf ook veel ondernomen en het nodige meegemaakt heeft. Iemand met vlieguren.

Herkenbaar? Lees dan zeker even door!

Wat ik doe

Ik ben online business coach. Dat betekent dat ik je op directie- of managementniveau online succes laat behalen.

Met mijn 15+ jaren ervaring in online ondernemen, geef ik elke serieuze onderneming een boost op het gebied van ICT en online marketing.  Ook ben ik specialist op het gebied van sales en verdienmodellen.

In de voorbije jaren heb ik een enorm netwerk van professionals opgebouwd, en dat deel ik graag met je. Ik werk alleen met de beste mensen en we gebruiken mijn succesvolle filosofie:

Think BIG, start small, scale fast.

Met dit principe heb ik bewezen resultaten behaald, en nu kun jij daar ook van profiteren. 

Hier lees je meer over mij. Je vindt me ook op LinkedIn en Twitter.

Over deze site

Deze website is er om je te inspireren. Om je te laten zien dat je nu direct al kunt beginnen met de eerste goede stappen. Die inspiratie krijg je in de vorm van blogposts, ebooks en online seminars. In m’n agenda zie je waar en wanneer je me kunt tegenkomen. 

Ik zal schrijven over online marketing, sales, verdienmodellen, ICT en netwerken. Maar ook over mijn persoonlijke gewoontes, die jou helpen succesvoller te zijn.

Door je in te schrijven voor mijn nieuwsbrief krijg je de nieuwste content direct in je mailbox.